"Mindig is azt mondtam, nincs rajtam nyomás" - Hansi Flick

A Bayern távozó edzője nem érzi, hogy sürgősen tárgyalnia a német szövetséggel.


Hansi Flick, a német bajnok Bayern München távozó vezetőedzője úgy érzi, semmi nem sürgeti, így nem kell kapkodnia a német válogatott szövetségi kapitányi posztjával kapcsolatos tárgyalásaival.

A bajorokkal két bajnoki címet, illetve egy-egy Bajnokok Ligáját és a Német Kupát is begyűjtő szakember pénteken nyilatkozott a kapitányi posztról, melyről Olivier Bierhoffal, a német szövetség igazgatójával folytat egyeztetéseket.

"Mindig is azt mondtam, hogy nincs rajtam nyomás. Természetesen a tárgyalások jól haladnak, de többet még nem tudok mondani erről" - mondta az 56 éves tréner, hozzátéve, hogy jelenleg még a Bayern utolsó két bajnoki találkozójára koncentrál.

Bierhoff nem titkolja, hogy szeretné, ha még a június 11-én rajtoló Európa-bajnokságot megelőzően sikerülne megállapodni Flickkel, aki Joachim Löwöt válthatja a poszton.

Hansi Flick 2006 és 2014 között Löw segítője volt a nemzeti csapatnál. A jelenlegi szakvezető az Eb után biztosan távozik posztjáról.

A német csapat a magyar válogatottal, illetve a címvédő portugálokkal és a világbajnok franciákkal szerepel egy csoportban a kontinenstornán.

Borítókép:  Sven Hoppe/picture alliance via Getty Images

Videók