Lehullt a lepel, így bírná maradásra Bellinghamet a Dortmund

A dortmundiakat az évek alatt megedzették transzferidőszakok, ma már komplett haditervekkel rendelkeznek legnagyobb értékeik védelmére.


Tovább folytatódik a Jude Bellingham szappanoprája, üdvözöljük kedves olvasóinkat a 326. résznél. Európa egyik legnagyobb tehetségének sorsa még mindig nem eldöntött, az viszont tény, hogy a legnagyobb klubok mindegyike ott toporog a küszöbön az aláírásáért.

Két dolog tűnik biztosnak. Az egyik, hogy a sárga-feketéknek nem céljuk idén nyáron értékesíteni a labdarúgót, sőt: új szerződést kínálnának neki, ami Bellinghamet a klub történetének legjobban fizetett játékosává varázsolná, és egy vélhetően elég magas kivásárlási árat tartalmazna.

Viszont, ha mégis menne, elengedik. A 90 min forrásai szerint egész pontosan akkor, ha valamelyik kérője klubrekordnak számító, tehát legalább 150 millió eurós csekkel a kezében érkezik.

Két oka is van erre a németeknek: egyrészt a Bundesliga egyik legjobb játékosának a szerződése csak 2025-ben jár le, másfelől az elmúlt évek kőkeményen megedzették a vezetőséget, akik pontosan tudják, hogy Bellingham ugyanazon a polcon van, mint hajdanán Dembélé, Sancho, vagy épp Erling Haaland.

A jelenleg válogatottjával Ukrajna és Olaszország ellen készülő középpályás a források szerint még áprilisban egyeztethet a klub első embereivel a jövőjéről.

Így hát folytatódjon akárhány résszel is a szappanopera, egy dolog biztos: a végső befutótól többre lesz szükség, minthogy a csapat tagjai kórusban énekeljék a leendő érkezőnek a „The Beatles - Hey Jude” című klasszikusát.

Borítókép: Getty Images Europe

Videók