Lahm: Örökre a Bayernnél akarok maradni!

A német világbajnok hátvéd, miután szögre akasztja a cipőjét a bajoroknál szeretne maradni, annak ellenére is, hogy nem tudja magát edzőként elképzelni.


Philipp Lahm érthetően kijelentette, a Bayern az élete, és a profi futball után is a német rekordbajnoknál akar munkát vállalni.

A 31 éves játékos a Bayern München akadémiájáról került ki, és bár két évet Stuttgartban is kölcsönszerepelt, elmondható, hogy a Bayern az egyetlen csapat a karrierjében.

Lahm korábban már elmondta, hogy a Bayern Münchentől szeretne visszavonulni 2018-ban, amikor lejár a mostani a szerződése.

"Nem tudom magamat edzőként elképzelni. De örökre a futball világában szeretnék maradni, ideális esetben a Bayern Münchennél. A Bayern a gyermekkorom csapata." - nyilatkozta Lahm az AZ-nek.

"Egyszer hagytam el Münchent, amikor kölcsönben a Stuttgartban játszottam. Egy dolgot tudok, közel akarok maradni a csapathoz."

A német válogatott korábbi csapatkapitánya két mérkőzés óta nyeretlen a Bayernnel a német bajnokságban. Lahm megvédte Pep Guardiolát a Schalke elleni heves reakciója miatt. A spanyol edző odaszaladt a partjelzőhöz, miután nem adták meg Robert Lewandowski gólját.

"Nem sűrűn lát ilyet az ember, de aki már együtt dolgozott Peppel az tudja, hogy mennyire érzelmes ember, amellett, hogy nagyon figyelmes is. Egy rossz szót nem tudok róla mondani." - mondta Lahm.

Videók