"Hosszan beszéltem Dárdai Palival a vasárnapi érzelmi kitörése után”

A Hertha sportigazgatója szerint minden rendben van Dárdai Pállal.


Fredi Bobic, a Hertha BSC labdarúgóklub sportigazgatója elismerte, hogy Dárdai Pál vasárnap közvetve felajánlotta a lemondását, de immár "minden a legnagyobb rendben van" a magyar vezetőedzővel.

"Hosszan beszéltem Palival a vasárnapi érzelmi kitörése után, ami nem volt jó dolog. Az érzelmesség nem kerülhet túlsúlyba, ez nem volt előnyös a Hertha BSC számára, de most már minden a legnagyobb rendben van" - magyarázta csütörtökön Bobic.


Fotó: herthabsc.com

Dárdai azt követően beszélt az esetleges távozásáról, hogy a fővárosiak 5-0-ra kikaptak a címvédő Bayern München otthonában, így három forduló után - a mezőnyben egyedüliként - pont nélkül állnak és sereghajtók a Bundesligában. Fredi Bobic úgy fogalmazott, a nyári átigazolási időszakban azt tették, amit akartak, ezért lehetségesnek tartja, hogy stabil szezont produkáljon a berlini együttes.

"Olyan játékosokat hoztunk, akik rendelkeznek tapasztalattal, és olyan fiatalokkal alkotnak egy csapatot, akik nagy örömmel érkeztek ide, hogy fejlődjenek, és büszkék arra, hogy ebben a klubban játszhatnak" - mondta.

A sportigazgató hangsúlyozta: mindenkinek időre van szüksége, hogy a változások eredményre vezessenek.

"Semmi nem egyik napról a másikra történik, hanem egy folyamatról van szó, minden területen. Ennek az is a része, hogy előfordulnak hibák, amelyeket mi magunk követünk el, azonban nem szabad túl sokat hibáznunk" - vélekedett Bobic.

Borítókép: herthabsc.com

Videók