Harry Kane őszintén beszélt arról, megdöntheti-e Lewandowski 41 gólos rekordját

Erősen kezdte a szezont, de képes lehet rá rögtön az első idényében?


 Kijelenthető, hogy a Bayern München végre valóban megtalálta Robert Lewandowski utódját, a Tottenhamből érkező Harry Kane személyében.

Az angol parádésan kezdte az idényt, 21 gólos már a szezonban, ebből 17-et a bajnokságban szerzett, csupán 11 mérkőzés alatt.

A szurkolók természetesen már arról sustorognak, hogy ha Kane folytatja ezt a remek teljesítményt, akár még Lewandowski rekordját is megdöntheti.

A lengyel a 2020/21-es idényben 41 góllal zárta a Bundesligát, erre pedig sem addig, sem pedig azóta nem volt képes senki.

Harry Kane-nek most lehet lehetősége arra, hogy átadja a múltnak ezt a rekordot, de ő még óvatosan fogalmaz ezzel kapcsolatban:

„Robert egy legenda a Bayernnél, korunk egyik legjobb csatára. Nagyon magasra tette a lécet, egyelőre túl korai ennyire konkrét számokról beszélni az esetemben.”

„Nem ez van a fókuszban nálam, hanem hogy jól játsszak és segítsem a csapatot. Természetesen boldog vagyok, hogy ilyen jól kezdtem a szezont, és boldog lennék, ha így is tudnám folytatni.”

Fotó: Alexander Hassenstein/Getty Images

 

Videók