Gulácsi rendkívül csalódott az elbukott kupameccs miatt

Gulácsi Péter keserűen értékelt, miután csapata, a címvédő RB Leipzig már a második fordulóban búcsúzott kedden a labdarúgó Német Kupában.


 Az elmúlt két szezonban kupagyőztes lipcseiek 1-0-ra kikaptak a VfL Wolfsburg otthonában, a kapus végigvédte a találkozót, a másik magyar légiós, a sérülése után gyógyuló Willi Orbán viszont még nem szerepelt. A vendégek Yussuf Poulsen kiállítása miatt az 56. perctől emberhátrányban futballoztak.

"Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz" - kezdte visszatekintését Gulácsi a Leipzig honlapján. "A Wolfsburg remekül védekezett, nem tudtunk sok helyzetet kidolgozni. Mi irányítottuk a játékot még akkor is, amikor tíz emberre fogyatkoztunk, de nem tudtunk elég helyet kialakítani a veszélyes támadásokhoz."

A hálóőr - aki csaknem egyéves kihagyás után fokozatosan jut egyre több lehetőséghez - kiemelte, rendkívül csalódottak, mivel tudják, hogy milyen jó érzés kupadöntőt vívni.

"Az utóbbi öt évben négyszer jutottunk be a berlini fináléba, úgyhogy ezt most nagyon nehéz lesz megemészteni" - tette hozzá Gulácsi.

A Leipzig legközelebb szombaton délután lép pályára, amikor a Bundesliga 10. fordulójában Mainzba látogat.

Fotó: Stuart Franklin/Getty Images

Videók