Guardiola 50 millió fontot fizetne Gareth Bale-ért!

Pep Guardiola és a Bayern München is síkra száll a Gareth Bale-ért folyó versenyben. A Tottenham ászát a Real Madrid is vinné.


A Bayern München Guardiola kedvéért 50 millió fontot ajánl a Tottenhamnek Gareth Bale leigazolsááért. A Daily Mail szerint több, mint 100 millió fontot bocsát a német klub új edzőjének rendelkezésére, hogy nyáron minél több új szerződést köthessen, és a spanbyol mester nem sajnálná ennek az összegnek a felét  Bale-ra költeni.

A 23 éves welszi jövőjét már az elmúlt két nyáron is találgatások övezték, így egyértelmű, hogy a szezon végén ismét híresztelések középpontjába kerül majd. A Real Madridot tartják a versenyfutás fő favoritjának, de Guardiola kész ebben is megelőzni a régi riválist.

Josep mester már régóta figyelemmel követi az egykori Southampton sztár fejlődését, aki legutóbb azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy két kárprázatos szabadrúgással örvendeztette emg csapatát és a nézőket a csütörtök esti Lyon elleni Európa Liga mérkőzésen, amelyet a tottenham 2-1-re nyert meg.

"Úgy érzem, most jobban játszom, mint eddig bármikor a karrierem során. Élvezem a focit, és azt, hogy remekül megy a csapatnak, amitől persze nekem is könnyebb. A földön kell maradnom, és továbbra is keményen dolgozni, még mindig bőven van miben fejlődnöm." - nyilatkozta a fiatal tehetség, majd kommentálta az átigazolásával kapcsolatos pletykákat is. "Nem nagyon foglalkozom vele. Csak a játékra koncentrálok, és remélem, hogy egyre jobb formába lendülök."

Videók