Eltiltották Lőw Zsoltot, a Bayern München másodedzőjét

Egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Lőw Zsolt, a német labdarúgó Bundesligában címvédő Bayern München másodedzője, miután pénteken piros lapot kapott a Bayer Leverkusen ellen 2-2-re végződött bajnoki után.


 A Kicker magazin szerdai közlése szerint a magyar szakember nem működhet közre szombaton a VfL Bochum elleni hazai meccsen. A pontos előírások alapján Löw büntetése fél órával a kezdés előtt indul, és fél órával a találkozó után fejeződik be. Eközben nem lehet jelen a pályánál, az öltözőben vagy a folyosón, és semmilyen módon nem kommunikálhat a csapattal.

A piros lapot felmutató Daniel Schlager korábban közölte, a magyar tréner nem sértette meg őt, viszont "konfrontatív módon" közelített felé, és a szabályok értelmében ez is piros lapot ér.

A 44 éves Löw szerdán (ma) este átmenetileg főszerepet kap a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-nyitányon, ahol kollégájával, Anthony Barryval helyettesítik Thomas Tuchel vezetőedzőt. Őt ugyanis az előző idény negyeddöntős párharcának visszavágóján kiállítottak, emiatt egymérkőzéses eltiltást kapott.

Fotó: S. Mellar/FC Bayern via Getty Images

Videók