Eldőlni látszik James Rodriguez jövője

A Bayern elnöke beszélt róla.


A Bayern München elnöke, Karl-Heinz Rummenigge meg van győződve arról, hogy James Rodriguez nyártól a klub játékosa lesz, annak ellenére, hogy eddig több szempontból is kérdésesnek látszott ez. Egyrészt James mindig is azt hangsúlyozta álmai klubja a Real Madrid, az edző nem igazán számolt vele, és az elnök is azt mondta, ez nem rajta múlik.
 
A kolumbiai támadó középpályás két éves kölcsönszerződésének közeleg a vége. Bár a bajoroknál töltött ideje nem volt túl rózsás eddig, sérülések is folyamatosan akadályozták, most mégis úgy tűnik, megtartanák. 
 
- Meg vagyok győződve róla, hogy James Rodriguez a Bayernbe játszik a következő szezonban is, - mondta Rummenigge. – Biztos vagyok benne, hogy az edző, Niko Kovac értékeli a minőséget, amit nyújt. nem hiszem, hogy bármi probléma lenne köztük. 
 
Rummenigge emellett nagyon dicsérte is a középpályást, felfedve nagyon szereti a játékát. 
 
- Nagy rajongója vagyok Jamesnek. Remek bal lába van, és számomra ő egy szupersztár, és érvényesítenünk kell opciónkat, mely június 15-ig él, - tette hozzá.
 
Mindezt egy promovideó forgatását követően mondta el az elnök, melyet a nyár végi Egyesült Államokbeli túrájának felvezetéseként készített a klub. A videóban Rodriguez is szerepel, ami azt sugallja, hosszútávon tervez a német óriás a játékossal.
 
Fotó forrása: Maja Hitij/Bongarts/Getty Images
 

 

Videók