De Ligt: Ez volt az elmúlt négy évem legkeményebb edzése

Julian Nagelsmann beszélt a holland védő első benyomásáról.


 A német tréner ezen infók alapján megkérdőjelezte a Juventus edzéseinek hatékonyságát.

Nagelsmann mára a világ legjobb edző között van számon tartva, emellett híres arról, hogy nem rejti véka alá véleményét, sokszor a kifejezetten kényes kérdésekben is magabiztosan foglal állást.

Ezúttal a Juventus csapata kapott egy ütést tőle, mivel a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában megkérdőjelezte a Juventus előző években használt edzésmódszereit.

A német szerint a közelmúltban de Ligt (aki épp a Juvétól érkezett Münchenbe) elismerte, hogy nem edzett annyira keményen az elmúlt 4 évben, mint most a Bayernnél.

„Az edzés után beszéltem vele, és azt mondta, a mai edzés volt számára az elmúlt négy évben a legkeményebb. Beismerem, kemény edzés volt, de közel sem annyira.”

Ezt követően még próbált kicsit olajat önteni a tűzre, amikor azt ecsetelte, hogy úgy hallotta, Olaszországban nem könnyű formában maradni.

Kiváncsian várjuk tehát, hogy de Ligt teljesítményére hogyan hat majd a Nagelsmann által diktált tempó. Talán pont ez kell neki, hogy végre szintet lépjen és a világ legjobb védői közé lépjen.

Fotó: S. Mellar/FC Bayern via Getty Images

 

Videók