Borussia Dortmund sportigazgatója: nem érkezett ajánlat Bellinghamért

"Jelenleg nincs nyomás. Jude teljes mértékben a futballra akar koncentrálni" - mondta Sebastian Kehl a Kickernek.


Bellingham neve minden európai klub radarján felbukkan. A Borussia Dortmund játékosa az egyik legkapósabb labdarúgó lett. A német klubbal 2025. június 30-ig szóló szerződése van, de a nyár izgalmasnak ígérkezik az angol játékos számára.

A Real Madrid az egyik legérdeklődőbb csapat Bellingham iránt. A klub edzői és vezetői szorosan figyelemmel kísérik mindazt, ami a középpályás körül történik. Nem akarnak olyan figyelmetlenséget, amely tovább növelné a nehézségeket, vagy megtörné azt az idilli forgatókönyvet, amelyet a 2023-as piac nagy aláírása köré építettek. Túl sokáig vetették el a magokat ahhoz, hogy egy hiba a célegyenesben lerombolja hónapok munkáját. De nem a Real Madrid az egyetlen érdeklődő. Mindenekelőtt a Manchester City, de a Liverpool és a PSG is szemmel tartja az angolt.

A Borussia Dortmund tudja, hogy a nyáron keményen meg kell dolgoznia, hogy megpróbálja megtartani Bellinghamet. Sebastian Kehl, a német klub sportigazgatója nyilatkozott a játékos helyzetéről.

„Jude hihetetlenül sokat fejlődött itt. A játéka, harciassága és az elkötelezettsége miatt igazi „Borussziás” lett, aki nagyon azonosul a Borussia Dortmunddal. Jelenleg nincs nyomás. Jude teljes mértékben a futballra akar koncentrálni. És egyébként nem érkezett érte semmilyen ajánlat” – mondta Kehl a Kickernek.

Arra a kérdésre, hogy a klub pénzügyi szükségletei miatt jövő nyáron el kell-e adnia Bellinghamet, így felelt: "Természetesen szükségünk van pénzügyi forrásokra, hogy új játékosokat szerződtetni tudjunk. De nem szabad egy játékoshoz kötni a kérdést”.

Borítókép: Harry Langer/DeFodi Images a Getty Images

Videók