"Az Arsenalból jöttél, mégis itt nyersz bajnokságot"

Jeremie Frimpong élő adásban hívta fel az Arsenal szurkolók figyelmét, hogy egyik korábbi kedvencük bajnok lett a Bundesligában.


Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Bayern Leverkusen története első aranyérmét nyerte a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, a Bundesligában. Xabi Alonso csapata ráadásul az 5-0-s Werder elleni sikerével beállította a leghosszabb európai veretlenség rekordját, 43. mérkőzésükön sem találtak legyőzőre.

A bajnoki cím bezsebelése után óriási fieszta vette kezdetét, egymást öntötték sörrel a játékosok, mindenki örömmámorban úszott, Jeremie Frimpong pedig az Instagramon élő adásban közvetített az ünneplés pillanatait.

A holland védő Granit Xhakával bohóckodott az öltözőben, amikor azt mondta neki: "Az Arsenalból jöttél, mégis itt nyersz bajnokságot!".

 

A svájci középpályás csak mosolygott ezen, az viszont tény, ahogyan Xabi Alonso is elmondta, Granit Xhakának kulcsszerepe volt abban, hogy a Leverkusen felért a Bundesliga trónjára, ugyanis a tapasztalata és a játékstílusa rengeteget tett hozzá a spanyol mester stílusához.

A gyógyszergyáriaknak pedig még a triplázásra is megvan az esélyük, hiszen ott vannak a Német Kupa döntőjében, melyet majd a Kaiserslauternnel vívnak, illetve az Európa-liga negyeddöntőjében 2-0-s előnyből várják a West Ham elleni visszavágót. 

Videók