Árulása előtt még könyörögtek volna a maradásáért, most pedig...

A Bayern München csapatában töltött időszak elrontott számára mindent.


Mario Götze ingázott egy sort a Borussia Dortmund és a Bayern Müchen között, csakúgy mint honfitársa Mats Hummels. Götze 2016-ban, míg Hummels 2019 nyarán tért vissza a sárga-feketékhez.

Kettőjük közül talán Hummels az, aki megtalálta régi önmagát egykori klubjában, ami a Bayernben nem igazán volt meg az elmúlt években. Viszont, míg így sem nyújt olyan teljesítményt közel sem, mint az első Dortmundi időszakában.

Götze viszont egyáltalán nincs jó formában mióta visszatért a Bayerntől. A 2014-es VB döntőn ő szerezte a győztes gólt, azóta sokat romlott a teljesítménye. Az új szerződésével kapcsolatos tárgyalások nagyon gyorsan lezajlottak, hiszen a Dortmund egyértelműen úgy döntött, hogy a nyáron ingyen távozhat a középpályás.


Mi lett volna, ha akkor maradok szindróma! (Alex Gottschalk/DeFodi Images via Getty Images)

Egyes hírek szerint a Bayer Leverkusen érdeklődött iránta, viszont a klub ezt egy hivatalos közlemény formájában tagadta. Maradt tehát egy kósza remény, hogy az olasz Internazionale szerződteti, bár ezt még párszor át kell gondolniuk minden bizonnyal. Hiszen a dortmundi játékos idén 11 mérkőzést játszott a ligában, ezeken összesen 3 gólt szerzett, ami messze elmarad a csapattársai teljesítményeitől.

Forrás: nau.ch
Borítókép: Alexandre Simoes/Borussia Dortmund via Getty Images

Videók