„A Barcelona csődbe menne Németországban”

A német szakember, Uli Hoeness nehezen tudja megérteni, hogyan harcolhat a Barcelona Lewandowski szerződtetéséért ennyi adóssággal.


A Bayern München korábbi elnöke, Uli Hoeness aggodalmát fejezte ki Robert Lewandowski és a Barcelona közötti kapcsolatról, és nem érti, ez hogy jöhet létre, ilyen adósságok mellett.

A Barcelona a nyáron egy támadót szeretne igazolni, és a kiszemeltjük nem más, mint a lengyel gólvágó, Lewandowski. A Bayern támadójának a szerződése egy év múlva lejár, így a spanyolok bíznak benne, hogy kedvezményesen áron el tudják hozni a klasszist.

„A Barcelona meg akarja szerezni Lewandowskit, amikor hat hónappal ezelőtt 1,3 milliárdos adósságuk volt. Németországban már rég csődbe mentek volna. A csődbíró az ajtajuk előtt áll, és több millió eurós ajánlatot tesznek a Bayern játékosának…Jelenleg a Bayern nem akarja elengedni Lewandowskit. Nyilvánvalóan a klub eddig még nem találta meg a megfelelő utódját, így addig egyértelmű az álláspontjuk. Ha marad, jól játszik, és továbbra is jól érzi magát Németországban a családjával, talán januárban, amikor eligazolhatna azt fogja mondani: Hú nagyon szeretek itt lenni, lehet, hogy maradok még két-három évig!” - magyarázta Hoeness az RTL-nek.

Borítókép és fotók: Marvin Ibo Guengoer – GES Sportfoto/Getty Images

Videók