37 évesen újra a Bundesligában termelheti a gólokat a holland támadó

Huntelaar megfontolja, hogy az Ajaxtól visszatérjen a Schalkéhez.


Klaas-Jan Huntelaar, az Ajax Amsterdam labdarúgója elismerte, hogy volt klubja, a Schalke 04 szeretné őt visszacsábítani, ő pedig gondolkodik az ajánlaton.

A 37 éves támadó 2010 és 2017 között erősítette a gelsenkirchenieket, majd visszatért korábbi csapatához, az Ajaxhoz, amelynek színeiben csütörtökön este például - a 89. percben beállva - két gólt szerzett a Twente elleni idegenbeli bajnokin.

"Nehéz döntés - mondta az ESPN televíziónak a játékos. - Közel hat évig játszottam az Ajaxban és hét évig a Schalkében. Jól kell választanom."

A volt holland válogatott futballista - aki nem stabil kezdő az Ajaxban - úgy véli, szerinte az amszterdamiak elengedik, Erik ten Hag vezetőedző pedig úgy fogalmazott, hogy Huntelaar a Schalke ikonja, miután 126 gólt szerzett a csapat színeiben. A pályafutását nyáron befejezni készülő Huntelaar feladata az lenne Gelsenkirchenben, hogy segítsen elkerülni a kiesést. A Schalke a múlt hétvégén közel egy év után nyert ismét bajnoki mérkőzést, és jelenleg az utolsó előtti helyen áll a Bundesliga tabelláján.

Borítókép: Peter Lous/Soccrates/Getty Images

Videók