A Genk edzője szerint hasonló erősségű csapatok találkoznak

Csütörtökön a Fradival meccselnek a Konferencia Ligában.


Wouter Vrancken a találkozót felvezető szerdai sajtótájékoztatón elárulta, nincsenek sérültek együttesében, mindenki bevethető, de egyelőre nem árulja el, kik kapnak majd szerepet a kezdőben.

A belga élvonalban a Genk ebben az idényben már hatszor is döntetlent játszott, hogy ennek mi lehet az oka, arra a tréner az MTI kérdésére így válaszolt:

"Minden egyes találkozó más és más, volt olyan, amikor a mérkőzés korai szakaszában kiállítottak tőlünk egy játékost, vagy éppen szerencsétlenek voltunk a befejezéseknél. Ugyanakkor nagyon büszke vagyok a játékosaimra, amiért ebben az időszakban is ugyanolyan keményen dolgoztak, és ennek például az előző fordulóban már meg is volt az eredménye" - fogalmazott a tréner, utalva ezzel a Mechelen elleni legutóbbi bajnokira, amelyet 4-0-ra nyert meg a Genk.

"Nem szeretnénk a múlton rágódni, továbbra is képesek vagyunk magas szinten teljesíteni és remélem, így lesz ez holnap is" - tette hozzá a vezetőedző, aki megjegyezte, a két csapat hasonló, támadó stílusban futballozik, ennek köszönhetően látványos és izgalmas mérkőzésre számít.

Wouter Vrancken kijelentette, minden játékosától extra teljesítményre van szükség ahhoz, hogy csapata otthon tartsa a három pontot.

A játékosok közül a kolumbiai védő, Carlos Cuesta állt az újságírók rendelkezésére, a dél-amerikai futballista elmondta, a Ferencvárost kiváló labdarúgók alkotják, a támadók képesek megtalálni az üres réseket, de ha kell, egy az egyben is veszélyesek. Hozzátette, a Genk célja mindenképpen a csoportgyőzelem, ehhez pedig nagyon fontos lenne megszerezni a három pontot.

A Genk-Ferencváros találkozót csütörtökön 21.00-tól az M4 Sport és a Kossuth Rádió is élőben közvetíti.

Borítókép: Isosport/MB Media/Getty Images

Videók