Verratti legalább olyan jó, mint Pogba

Az olasz játékos ügynöke szerint Verrattit hihetetlenül alul értékelik Olaszországban a francia Paul Pogbához képest.


Donato Di Campli úgy gondolja, Marco Verratti egy modern kori Mona Lisa, aki legalább annyira értékes játékos, mint Paul Pogba.

Az olasz középpályást az egyik legnagyobb tehetségként tartják számon, amióta 2012-ben a Pescarától a Paris Saint-Germainbe szerződött. Sőt, a 22 éves játékos ügynöke szerint, Verratti rendkívül alul van értékelve a saját hazájában, ahol legtöbben Paul Pogbát tartják az etalonnak.

"Kicsit bosszant, hogy Olaszországban túlértékelik bizonyos játékosok teljesítményét, főleg a külföldiekét. A Mona Lisa után a franciák Marcót is ellopták tőlünk. Ő jelenleg a legjobb olasz játékos. Sokak szerint Pogba 100 millió eurót ér. Szerintem Verratti is ér ugyanennyit." - nyilatkozta Di Campli a Sky Sport Italiának.

Az elmúlt időszakban Marco Verratti neve a legnagyobb klubok kívánságlistáján is megjelent, és szóba került, hogy esetleg visszatérne Olaszországba, de utóbbit az ügynöke nem tartja valószínűnek.

"Marco ismét Olaszországban? Ez egy hatalmas utópia, nem látok rá esélyt. Boldog Párizsban, annak ellenére, hogy a legnagyobb klubok érdeklődnek iránta."

Videók