Top 10: karácsonyi ötlet a szurkolóknak - Fotók!

A whoateallthepies.tv weboldala összegyűjtötte a legérdekesebb futballszurkolók felé gyártott karácsonyi ajándékok listáját, amelyből kiválasztottuk a számunkra legérdekesebbeket.


10. Gyermek korunk régi kedvenc cukorkaadagólója, a PEZ. Mennyit vásároltunk Darth Vaderből, Donald kacsából vagy Tapsi Hapsiból. Az Eintracht Frankfurt ezzel próbál kedveskedni szurkolóinak.

9. A Juventus gondol a kiskedvencekre is. A zebrák a klub emblémáival ellátott macska játékokat dobott piacra. Gondolom a legnagyobb riválisok szurkolói szívesen vásárolnának ilyet háziállataiknak és örömmel néznék, ahogy a kedvenc darabokra szedi a Juve címeres plüssegeret. 

8. Az ünnepekkor illik remekül kinéznünk, ezért az Olympiakosz is gondol a szurkolói megjelenésre. A klub hivatalos boltjában már kapható a cipőfényezőjük.

7. A Leeds United gondol a legifjabb szurkolói biztonságára is, amikor megkapják első úszóleckéiket. A szebb napokat is látott angol másodosztályú gárda hivatalos boltjában kaphatóak a klub emblémájával ellátott karúszók is.

6. Persze nem csak a vízben érhetnek minket balesetek! Egy osztállyal feljebb a Fulham már a klub címerével ellátott ragtapaszokat dobott piacra a sérülékeny fanatikusok számára. Legalább a seb a csapattal együtt gyógyuljon!

5. Karácsony táján mindig degeszre esszük magunkat. De mi lesz utána? A koplalás helyett a Werder Bremen gondolt a bélpoklos fanatikusokra, hogy a szupermarketekben kapható csipszek helyett a Werder által kiadott rágcsákat csámcsogják, miközben a stadionban vagy a tv előtt a csapatnak szurkolnak.

4. A Celtic legfőképp hölgy szurkolóira gondolt akkor, amikor a boltban árúba bocsátotta azokat a naptárakat, amelyekhez a kelták vezetőedzője, Neil Lennon állt modellt. Ha ezt Kiszel Tünde megtudná?!

 

3. A bajorok nagyon szeretnek a konyhákban lődörögni, ha éppen nem a kocsmában isszák a hozzájuk kapcsolt sört! Ezért egy fűszeradagoló is kapható a Bayern München hivatalos boltjában, amiért már szurkolók ezrei állhatnak sorban! 

2. Hölgyeim! Ha valamivel szeretnék meglepni párjukat, akkor ajánlanánk a Napoli által piacra dobott Marek Hamsík parfümöt. Biztos lehet a siker vele!

1. A listánk első helyére mi más kerülhetett, mint a plüss Zlatan! A figura elég élethűre sikerült, a gyerekek biztos örülnek neki! A PSG minden esetre piacra dobta! Amennyi pénzük van, sokat nem veszíthetnek!

Videók