Szalai Attila: "Tizenkét mérkőzés van hátra, nagy álmunk, hogy bajnokok legyünk"

A magyar válogatott védője kiválóan teljesít új csapatában.


Az elvégzett kemény munkának tulajdonítja stabilan megbízható, jó szereplését a Fenerbahce labdarúgócsapatában Szalai Attila, aki társaival együtt a török bajnoki címért küzd.

A 23 éves magyar válogatott védő januárban a ciprusi Apollon Limasszoltól került az isztambuli klubhoz, amelynek színeiben hétfőn, a Konyaspor otthonában 3-0-ra megnyert bajnoki találkozón szerezte meg az első gólját.

Az M1 aktuális csatornának kedden azt mondta, jól érzi magát, jól sikerült a beilleszkedés, melyben sokat segítettek neki a csapattársai és a klub is. A fiatal futballista gyorsan alapemberévé vált a török bajnokság nagy múltú csapatának, ami szerinte a sok edzésnek, plusz munkának köszönhető.

"Mindig is ebben hittem a pályafutásom során, hogy a kemény munka kifizetődik"
- mondta, hozzátéve, hogy a folytatásban is ezzel a hozzáállással fog készülni a feladatokra.

Szalai kérdésre válaszolva kiemelte, hogy természetesen előrelépés a török bajnokság a ciprusihoz képest.

"Egy nagy múlttal rendelkező, hatalmas, világszerte ismert klubhoz érkeztem. Minden körülmény adott a fejlődéshez és a jó teljesítményhez"
- folytatta. "Örülök, hogy pozitív visszajelzéseket kapok a szurkolóktól, hogy tetszik nekik a játékom, és látják azt, hogy mindent megteszek a pályán a csapatért."

A Fenerbahce pontszámban utolérte a második helyen álló Galatasarayt és két pont a hátránya a listavezető Besiktassal szemben, amely azonban egy mérkőzéssel kevesebbet játszott.

"Tizenkét mérkőzés van hátra, nagy álmunk, hogy bajnokok legyünk"
- hangsúlyozta Szalai Attila.
 
Borítókép: Attila Szalai/facebook

Videók