Rudi Garcia: Ronaldo nem az Al Nassrnál fogja befejezni a pályafutását, hanem visszamegy Európába

Az edző kiemeli Cristiano Ronaldo hibáját a mérkőzésről: elszalasztott egy lehetőséget…


Az Al Nassr edzője, Rudi Garcia elemezte csapata helyzetét és Cristiano Ronaldo érkezését, először dicsérte a portugált, majd kiemelte őt egy hiba miatt.

„Egy remek erősítés, hiszen egyedül képes megbolondítani a védőket. Ő a világ egyik legjobb játékosa. Nem az Al Nassrnál fogja befejezni a pályafutását, hanem visszamegy Európába" - mondta a Szaúd-arábiai Szuperkupa elődöntőjében elszenvedett vereség után.

„Cristiano Ronaldo az első félidőben kihagyott egy olyan lehetőséget, amely megváltoztathatta volna a mérkőzés menetét, de gratulálok az Al Ittihadnak. A félidőig sokkal jobbak voltak nálunk. Aztán reagáltunk, de nem tudtunk fordítani. Elvesztettük a Szuperkupát, de még mindig a bajnokság élén állunk. Nagyon fontos, hogy a játékosok normálisan játsszanak, és ne próbálják mindig Cristianónak adni a labdát. Mondtam nekik, hogy a helyes döntéseket kell meghozniuk a pályán. Nyilvánvaló, hogy amikor Cristiano vagy Talisca egyedül van és kérik a labdát, akkor oda kell adnunk nekik azt, hiszen ők ketten képesek különbséget tenni.”

Borítókép: Sam Bagnall – AMA/Getty Images

Videók