Ronaldo újra a pályán: Ibiza, Bellingham és Mbappé

A brazil legenda ismét focicsukát húzott, majd elemezte a királyi gárda körül történő eseményeket is.


 A legenda, Ronaldo Nazario a "Paddy Power" által szervezett meccsen, Essexben újra focicipőt húzott: "A 47 éves játékos azért repült ide, hogy részt vegyen a mérkőzésen, de nyilvánvalóan senki sem figyelmeztette őt az angol időjárásra" - viccelődött a Daily Mail a meglepően hideg miatt.

"Legközelebb majd Ibizán kell ezt megszerveznünk…" - mondta a Real Madrid egykori embere, mielőtt leült volna az angol lapnak, hogy a Real Madridot érintő két legaktuálisabb kérdésről, Jude Bellinghamről és Kylian Mbappéról beszéljen.

"Imádom, ahogy Jude Bellingham játszik. Imádom nézni, ahogyan a Madridban játszik, szinte minden meccsen gólt lő. Néztem néhány meccset a Bernabeuban, és felfigyeltem rá, nagyon meglepett a minősége. Az a sebesség, amivel befut a mezőnybe… látszik rajta, hogy mindig gólt akar lőni" - mondta az angol játékosról, aki személyiségének és a pályán nyújtott teljesítményének (20 gól és kilenc assziszt) köszönhetően teljesen elnyerte a madridi szurkolók szívét.

Ronaldo megragadta az alkalmat, hogy Kylian Mbappét méltassa, és beszéljen az egyre valószínűbbnek mondható érkezéséről:

„Meg kell várnunk, amíg hivatalos lesz, de mindenki nagyon izgatott Madridban az érkezése miatt.”

"Ő egy hihetetlen játékos, jelenleg az egyik legjobb! Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon jó lehetőség számára, hogy végre megnyerje az Aranylabdát. Biztos vagyok benne, hogy Madridban olyan csapata lesz, amely minden döntésében támogatni fogja, a pályán és azon kívül is. Meg fogják védeni őt. De szerintem remekül érezte magát a PSG-nél is." - mondta.

"A PSG nagy erőfeszítéseket tett, hogy megtartsa őt, hisz ő volt a PSG projekt nagy sztárja. De majd meglátjuk, mi lesz Mbappéval a Real Madridnál. Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy Mbappé játékában még nagyon sok rejlik, amit a következő években meg is mutat majd."

Fotó: marca.com

Videók