„Ronaldo keményen dolgozott, pedig már nem kellett bizonyítania”

Korábbi csapattársa magasztalta fel a portugál klasszist.


Cristiano Ronaldo hosszú évek óta a világ labdarúgásának egyik ikonja. Dejan Kulusevski, aki együtt játszott vele a Juventusban, kivételesen jó emlékeket ápol a portugálról.

Jelenleg Cristiano Ronaldo a szaúdi Al-Nassr legnagyobb sztárja, korábban több európai csapatban is szerepelt. Torinóban többek között Dejan Kulusevski osztozott az öltözőn a portugállal. A svéd nem titkolja, hogy a sztár viselkedése más volt, mint amit a többi játékos mutatott.

„Cristiano? Micsoda fickó... Edzés után mindenki a telefonját nyomkodta, de Ronaldo nem. Látszott, milyen keményen edzett, mennyire akarta, pedig már nem volt mit bizonyítania.”

Kulusevski a The Players' Tribune platformon elárulta, hogy egy nap szívességet kért a szélsőtől. Ronaldo könnyedén eleget tett fiatalabb kollégája kérésének.

„Őszinte leszek. Sosem voltam az a fajta ember, aki szívességet kér egy csapattársától. Azonban megkértem Cristianót, hogy írja alá nekem a mezét. Ő megtette, én pedig odaadtam édesanyámnak.”

„Öt évvel azelőtt beszéltünk arról, hogy vissza kellene mennem Svédországba, esetleg normális munkát keresni. Utána a történelem egyik legjobbjával játszottam. Az álmok valóra válnak a normális emberek számára.” – jelentette ki Kulusevski.

Ronaldo 2018 és 2021 között szerepelt a Juventusnál.

Borítókép: Getty Images

Videók