Ronaldo először szólalt meg a nemi erőszakos ügyéről

Tiszta vizet öntött a pohárba.


 

A Manchester United és a Juventus kedden összecsap a BL-ben, így visszatér az Old Traffordra, egykori sikerei színhelyére Cristiano Ronaldo. A nem éppen élete legjobb korszakát futó portugál klasszis a találkozót felvezető sajtótájékoztatón először szólalt meg nemi erőszakos ügyével kapcsolatban.
 
"A pályán és azon kívül is folyton mosolygok. Boldog embernek érzem magam. Egy csodálatos klubban játszom, csodálatos a családom, van négy gyerem és egészséges vagyok. Mindenem megvan, ezen túl más nem tud zavarni. Tényleg boldog ember vagyok! Két héttel ezelőtt közöltük az álláspontunkat. Nem fogok hazudni a jelenlegi helyzetről, az ügyvédeim magabiztosak és természetesen én is az vagyok. A legfontosabb, hogy élvezem a futballt és az életet. Olyan emberek vesznek körül, akik gondoskodnak erről a dologról. Az igazság végül mindig győzedelmeskedik" - idézte Ronaldót az Index.
 
 
A német Spiegelnek nyilatkozó Kathryn Mayorgát állítása szerint még a Real Madrid játékosaként erőszakolta meg Ronaldo Las Vegasban egy hotelszobában. A sztár az ügyben kiadott nyilatkozatokon, illetve az ügyvédein kereszetül eddig is határozottan tagadta az erőszak tényét.
 
 

Videók