Rá sem lehet ismerni Mario Balotellire

Az olasz csatár formája Neymart idézi.


Mario Balotelli visszatért a török Adana Demirspor csapatába. A kamerák megörökítették az olasz jelenlegi formáját, amely jelentősen megváltozott.

Mario Balotelli tavaly szeptember 15-én a svájci FC Sion mezét a török Adana Demirspor szerelésére cserélte. Miután csatlakozott az új klubhoz, mindössze öt mérkőzésen lépett pályára, mielőtt sérülést szenvedett.

33 éves játékos február elején tért vissza, első mérkőzése a Kasimpasa ellen volt, egy félidőt töltött a pályán, nevéhez egy gól fűződik. A következő mérkőzésen már közel egy óra jutott neki. A meccs alatt a kamerák megörökítették Balotelli jelenlegi formáját. A megosztott felvételeken látszik, hogy az olasz meghízott.

„A pocakja előbukkan a pólója alól. Balotelli mozgása nem egy profi, hanem egy amatőr labdarúgóé. Ma már ezek jellemzik a legendás csatárt, aki úgy tűnik, közel áll a pályafutása befejezéséhez” – kommentálták a kurir.rs újságírói.

 

 

Mario Balotelli az Interrel egyszeres BL-győztes és háromszoros olasz bajnok, míg egy alkalommal – a QPR elleni emlékezetes mérkőzést követően – a Manchester Cityvel elhódította az angol bajnoki címet.

Borítókép: Getty Images

Videók