PSG: szó se lehet a csatár távozásáról

Javier Pastore néhány hónappal ezelőtt még távozási szándékáról tájékoztatta a Paris Saint-Germain arab tulajdonosát, ám a Nasser el-Khelaifi meggyőzte, hogy helye van a párizsi csapatban.


Az argentin kiválóság pedig a bizalom hatására egyre jobb formájával kápráztatja el a Parc des Princes közönségét.

"Megkértem a nyáron Nassert, engedjen el, ám az elnök úr olyasfokú bizalmáról biztosított, amely meggyőzött. Szimplán nemet mondott. Az is közrejátszott a maradásomban, hogy az edző is több bizalmat szavazott nekem" - nyilatkozta a francia lapnak Pastore, aki a párizsiak első igazán nagy igazolásaként érkezett a Palermótol 42 millió euróért még 2011-ben.

Való igaz, az argentin játékos egyre kevesebbszer volt tagja a kezdőcsapatnak az előző szezon során, ám úgy néz ki, a nyári - leginkább fejben történt - változások a játékában is pozitív dolgokat hoztak elő. A 25 éves támadó impozáns formát nyújt a mostani idényben, igaz, csak egy gólt szerzett idáig, ám a csapatmunkából rendkívüli módon veszi ki a részét, és egyéni megoldásai is kiérdemelték már többször a közönség vastapsát. 

Nyilvánvalóan nehéz fejben átállni egy olyan szituációban, mikor az embert leigazolják sztárnak, alapembernek, húzóerőnek, aztán a további, nála nagyobb figyelmet kiváltó igazolások mellett szinte el is felejtődik a neve. Pastore azonban bizonyította, hogy nem szabad őt leírni, és hogy nem véletlen az a magas összeg sem, amelyért elhozták őt dél-Olaszországból.

Nemzetközi és magyar átigazolási hírek!

Videók