Portugáliába igazolt a brazil válogatott kezdőkapusa

A 34 éves brazil kapus két évre írt alá a portugál bajnok klubhoz, amely júliusban adta el első számú kapusát, a szlovén Jan Oblakot a spanyol bajnok Atlético Madridnak.


A Benfica labdarúgócsapatához igazolt Julio Cesar, a brazil válogatott kapusa. A portugál bajnok klub a honlapján jelentette be a 34 éves hálóőr szerződtetését, hozzátéve, hogy a játékos két évre kötelezte el magát. A Benfica júliusban adta el első számú kapusát, a szlovén Jan Oblakot a spanyol bajnok Atlético Madridnak, Julio Cesar az ő helyére érkezett.

A dél-amerikai futballista az előző szezont az akkor még angol másodosztályú Queen's Park Rangersnél kezdte, majd februárban kölcsönadták a Toronto FC-nek. A kanadai egyesülettől a nyáron tért vissza az időközben élvonalba jutott QPR-hoz.

Julio Cesar - aki a június-júliusi világbajnokságon mind a hét mérkőzésen a kezdőcsapat tagja volt a házigazda braziloknál - korábban hét évig az Internazionale kapusa volt, a milánói csapattal ötször nyerte meg az olasz bajnokságot, egyszer pedig a Bajnokok Ligáját.

Videók