Piros lapot adott a bírónak, rögtön vissza is kapta a török játékos

Piros lapot kapott vasárnap a török Trabzonspor egyik labdarúgója, aki előzőleg piros lapot adott a játékvezetőnek. A trabzoniak végül hét emberrel fejezték be az összecsapást.


A Galatasaray otthonában 2–1-re elvesztett bajnoki 86. percében a bíró, Deniz Bitnel egy büntetőterületen belül történt szabálytalanság miatt kiállította a trabzoni Luis Cavandát. A vendégcsapat játékosai hevesen reklamáltak az ítélet miatt, mivel a belga légiós leküldésével nyolc labdarúgóra fogyatkozott a gárda, korábban ugyanis Ozel Hurmacit és Aykut Demirt is kiállították.
 
 
A vita hevében Salih Dursun kivette a lapot a játékvezető kezéből és felmutatta azt a sporinak, aki válaszul ugyanígy cselekedett. A galatás Selcuk Inan értékesítette a megítélt tizenegyest, az isztambuliak 2-1-re nyertek, míg a Trabzonspor hét emberrel fejezte be a találkozót.
 
A Trabzon novemberben is bekerült a botránykrónikákba, mivel Ibrahim Haciosmanoglu klubelnök egy meg nem ítélt büntető miatt bezáratta az öltözőbe a négy bírót éjszakára. Az egyesület vezetője 280 napos eltiltást kapott.
 
 

 

A Trabzon-szurkolók még hétfőn délelőtt is tiltakoztak a játékvezető ellen.

 

Videók