Paul Scholes szerint ő érhet fel Ronaldo és Messi szintjéhez

Vajon 10 év múlva is arról fog mindenki beszélni, hogy vajon ki ér fel Messi és Ronaldo szintjére?


A 20 éves Erling Haaland Európa egyik leggyorsabban fejlődő támadója, mint ahogy a Paris Saint-Germain szupersztárja, Kylian Mbappé és a Borussia Dortmund sztárja, Jadon Sancho is.


Fotó: David Geieregger/SEPA.Media /Getty Images

Haaland az RB Salzburgban mutatott teljesítményének köszönhetően felkeltette a nagy klubok érdeklődését. A Dortmund a tavalyi szezon közepén el is csábította a norvég csatárt mindössze 20 millió euróért. Scholes elismerően beszélt Haalandról, és úgy véli, hogy megvan a tehetsége ahhoz, hogy a Barcelona kapitánya, Messi és a Juventus gólvágója Ronaldo magasságába játsszon a jövőben. A 45 éves egykori angol válogatott játékos hozzátette, hogy a Manchester Unitednek Haalandot kellett volna megpróbálnia szerződtetni Sancho helyett.

"Szerintem Haaland szenzációs. Azt hiszem, ott lehet a jövőben Ronaldo és Messi szintjén. Az eddig látottak alapján ezt bátran ki merem jelenteni. Ezért is éreztem azt, hogy őt kellene Sancho helyet szerződtetni, akihez már három hasonló stílusú játékos is van a United keretében. Zseniális játékos, és valószínűleg bármelyik csapatnak nagy hasznára lesz, de egyszerűen úgy gondoltam, hogy nincs szükség Sanchóra idén" - mondta Scholes az Stadium Astrónak.


Fotó: Baron/Bongarts/Getty Images

A labdarúgó Nemzetek Ligájában a B-liga 1. csoportjának 3. fordulójában Norvégia 4-0-ra győzte le Romániát. A találkozón Erling Haaland mesterhármast ért el, amiből kétszer a Real Madrid fiatal sztárja, Martin Odegaard szolgálta ki.

"Nagyon jó Odegarddal játszani és ez az elkövetkező években csak jobb lesz, hiszen még mindig nagyon fiatalok vagyunk."

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók