Öt játékos, akiket a Barcelona figyel a Manchester City-ből

Xavi fantáziáját sok manchesteri játékos izgatja, közülük akár többen is a katalánoknál köthetnek ki.


 A Barcelona a Tribuna értesülései szerint öt játékost is nyomon követ a City-ből. Érthető, hiszen a Pep Guardiola által képviselt filozófia Xavi és a klub számára sem ismeretlen, így nem lenne probléma a játékosok beilleszkedésével.

A portál szerint Ilkay Gündogannak van a legnagyobb esélye az átigazolásra. A német középpályás Busquets mellé/helyére érkezne.

Joao Cancelo szintén a katalánok radarján van, az ő posztja Alves távozása óta tátongó lyuk a katalánok keretében, így biztosan óriási segítség lenne számukra a portugál.

Aymeric Laporte egy szabadon igazolható ballábas középhátvéd. Xavi hasonló típusú játékos keresett már nyáron is, így a francia kapóra jöhet.

Bernardo Silvát szintén régóta üldözi a klub, nyáron már majdnem egymás tenyerébe is csaptak a felek, a fránya anyagiakon azonban elcsúszott a transzfer. Ha valami, akkor ez fogja megakadályozni a klubváltást a nyáron is.

Julian Alvarez egy izgalmas tehetség, aki Haaland mögött nem sok lehetőséget kap a Cityben, Xaviék pedig mentőövet dobnának neki. Óriási tehetség, méltatlanul kevés játékperccel.

Fotó: Nick Potts/PA Images via Getty Images

 

Videók