"Nem kérdés, de Jongnak a Manchester Unitedhez kell szerződnie"

Az ajax egykori játékosa szerint az angol klub megfelelő lenne a hollandnak.


Frenkie de Jongról továbbra is úgy hírlik, hogy távozik a Barcelonától. A játékos nevét legtöbben a Manchester Uniteddel hozták szóba, ami az Ajax korábbi labdarúgója, Marciano Vink szerint jó lehetőség lenne a hollandnak.

A 24 éves Frenkie de Jong szeretne Barcelonában maradni ám a katalánoknak valószínűleg el kell adniuk őt a nehéz anyagi helyzetük miatt. A hollandot a Manchester Uniteddel hozták szóba, ő azonban hezitál, mivel az angol klub nem kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába.
Az Ajax korábbi játékosa, Marciano Vink azonban úgy véli, hogy De Jongnak ennél tovább kellene gondolnia, és sürgeti, hogy írjon alá a Unitedhez.

„Szerintem zseniális lenne a Unitedben. Ő egy olyan játékos, akire a Manchester Unitednek szüksége van a védelem és a középpálya közti átmenet miatt. A játékstílusa és a dominanciája miatt, ő az az ember, aki ezt meg tudja adni. Ráadásul ismeri Ten Hagot."– mondta Vink a Daily Mirror szerint.

„Mélyen boldogul a legjobban, de amíg Sergio Busquets a Barcában lesz, addig nem fog ott játszani. Szerintem nem is kérdés, hamarosan a Manchester Unitedhez kell szerződnie” – tette hozzá.

Borítókép: Eric Verhoeven/Soccrates/Getty Images

Videók