„Nem hiszem, hogy Cristiano Ronaldo most visszatér... de sosem lehet tudni”

Megszólalt a Sporting CP igazgatója.


A Sporting CP sportigazgatója, Hugi Viana kizárja a közeljövőben annak a lehetőségét, hogy Cristiano Ronaldo csatlakozzon hozzájuk. De nem zárja be teljesen az ajtót a játékos visszatérése előtt.

Folyamatosan keringenek az átigazolási pletykák Cristiano Ronaldo körül, és ez ezen a nyáron sem változott. Jorge Mendes állítólag a háttérben már nagyon dolgozik, hogy megkeresse Ronaldo új klubját, akit a közelmúltban a Bayern Münchennel és a Chelsea-vel hoztak szóba.


Fotó: VI Images a Getty Images

Egy harmadik lehetőség is feltűnt a láthatáron, ami egy romantikusabb vonal, de annál valószínűtlenebb: ez a Sporting CP.

„Nem hiszem, hogy ez most lehetséges lesz, de soha nem lehet tudni. Ő fogja eldönteni hova megy, de sosem lehet tudni. Még egy év van hátra szerződéséből, meglátjuk, hogyan dönt” - mondta Viana a Sky Sportsnak.

Ronaldo 2002. augusztus 14-én debütált a Sporting CP-ben, Bölöni László irányítása alatt mindössze 17 évesen, hat hónaposan és kilenc naposan. Mindössze 31 meccset játszott a csapatban, mielőtt 2003 nyarán 19 millió euró ellenében elbűvölte Sir Alex Fergusont, és a Manchester Unitedhez igazolt.

Borítókép és fotók: Tom Flathers/Manchester City FC a Getty Images

Videók