Nasri beszólt Deschamps-nak és volt csapattársainak is

Samir Nasri a jövőben nem kíván pályára lépni a francia labdarúgó-válogatottban - a Manchester City sztárja elárulta, hogy már régóta érlelődött benne a döntés.
A 27 esztendős támadó középpályás bajnokságot nyert az előző idényben a manchesteriekkel, Didier Deschamps szövetségi kapitány azonban nem nevezte őt világbajnoki keretébe, sőt, még azt követően sem hívta be, hogy Franck Ribéry sérülés miatt kiesett.

"Már a 2012-es Európa-bajnokság óta gondolkodtam ezen (a válogatottól való visszavonuláson - a szerk.)
- idézi a Goal.com Nasrit. - Ez csak egy megerősítése annak, amit éreztem."

"Nézzük szembe a dologgal: amíg Deschamps a szövetségi kapitány, addig nem hiszem, hogy a csapatban lehetnék azok után, ami történt. Azt mondta, nem visz engem a vb-re, mert nem voltam elégedett a padon, de én egyetlen olyan játékost sem ismerek, aki megelégedne a padon ücsörgéssel, különösen akkor, amikor nem ismertek az okok. És nem csak az edzőről van itt szó, ő azt tette, ami a legjobb volt a csapata számára a vb-re készülve. A francia sajtó arról számolt be, hogy panaszkodtak rám egyes játékosok. Nos, miért akarnék egy olyan társaság tagja lenni, amelyben vannak, akik nem tudnak őszinték lenni, és elmondani szemtől-szembe, hogy problémájuk van velem?"

"A válogatott nem tesz boldoggá. Minden egyes alkalommal, amikor odamentem, csak probléma adódott. Vádolnak, és a családom szenved tőle, én pedig ezt nem akarom. Azt gondolom, okosabb, ha abbahagyom, és csak a klubbéli karrieremre koncentrálok."

Nasri 41 alkalommal húzta fel magára a címeres mezt, és ötször volt eredményes.

Videók