Nagelsmann találkozott a Chelsea-vel, de a Real Madridra vár

Carlo Ancelotti jövője azonban egyre biztosabbnak tűnik.


Julian Nagelsmann jövője a tét, és a Real Madrid is képben van. A The Times értesülései szerint a német edző megvárja, hogy Carlo Ancelotti állása megüresedik-e a nyáron a spanyol klubnál.

Az olasz edzőnek még egy év van hátra a szerződéséből, amit teljesíteni akar, de a brazil válogatott hívja, és a Real Madridnál sosem biztos senki jövője. Nagelsmann az egyik opció, amit a Real Madrid szem előtt tartana. Thomas Tuchel tűnt az első számú jelöltnek, de a Bayern Münchent választotta. 2018-ban a Real Madrid megkereste Nagelsmannt, amikor még a Hoffenheim edzője volt. Akkor az edző még fiatalabb volt, és visszautasította az ajánlatot, mivel úgy érezte, hogy nincs felkészülve egy ilyen ambiciózus projektre. Vajon most jön el a pillanata?

Jelenleg a hírek szerint Julian Nagelsmann találkozott a Chelsea-vel, hogy megismerje a londoni klub projektjét, amely a nyáron biztosra veszi az edzőváltást. Találkoztak már Luis Enriquével is, aki a másik opció. Nagelsmann azonban vár a Real Madrida. A PSG is fontolgatja a németet Galtier utódjaként, így a korábbi lipcsei ember nem szűkölködik lehetőségekben. A Nagelsmannal való találkozó ellenére a Chelsea még mindig nem tudja, hogy melyik a legjobb opció.

Borítókép: Marius Becker/picture alliance via Getty Images

Videók