Mino Raiola birodalma omladozik

Nélküle nem ugyanolyan a vállalat.


Mino Raiola 2022 áprilisában bekövetkezett halálával az olasz-holland által irányított játékosbirodalomat unokatestvére, Vicenzo Raiola és a brazil ügyvéd, Rafaela Pimenta vette át.

Azonban ez a birodalom összeomlani látszik. A 'Footmercato' információi szerint Vicenzo már döntött, távozni szeretne és jó néhány játékost magával visz, az információk szerint olyan nevek tartanak vele, mint Bennacer (Milan) vagy Mavididi (Montpellier). A játékosok úgy vélik, most kell elhagyniuk Mino Raiola unokatestvérét és a süllyedő hajót, amelyet eddig Rafaela Pimentával együtt irányítottak. Más játékosok, mint például Gravenberch vagy Brobbey követhetik őket.

Zlatan Ibrahimovic vagy Paul Pogba továbbra is a brazil ügyvéddel dolgoznak majd együtt, de meg kell nézni, mi történik a jövőben. Az biztos, hogy még ketten, Moise Kean és de Vrij is úgy döntött, hogy elhagyja az ügynökséget, és más céghez csatlakozik. Sem Rafaela Pimenta, sem Vicenzo Raiola. Meglátjuk, hogyan ér véget a birodalom, amelyet Mino Raiola oly sok éven át szőtt.

Borítókép: Alexander Hassenstein/Getty Images

Videók