Messi minden idők legjobbja állítja a korábbi Real edző

Gareth Bale, Neymar, Vinicius Junior és Ronaldo is szóba került.


A Real Madrid korábbi edzője, John Toshack elismerte, hogy a Barcelona támadója, Lionel Messia legjobb játékos a futball történelmében.
 
A walesi dicsérte a Juventus szupersztárját, Cristiano Ronaldo is, valamint állította össze sem hasonlítható az argentin a Paris Saint-Germain támadójával, Neymarral.
 
- Beszélhetsz nagyszerű játékosokról, aztán ott van Messi, aki olyan, mint egy PlayStation focista, - mondta Toschack a MARCA rádiónak. – 69 éves vagyok, és rengeteg labdarúgót láttam, de ő valami más. Neymarban vannak dolgok, amiket nem szeretek, de amikor Messit látom semmi ilyen nincs. Neymart nem lehet Messihez mérni, és afelől sincs kétség, hogy Cristiano Ronaldo is fantasztikus.
Toshack honfitársáról, Gareth Baleről is megosztotta aggályait.
 
- Nálam mutatkozott be a válogatottban, amikor 17 volt, és remek, kimagasló játékos, de vannak rossz tényezők a játékában, és nem véletlen, hogy összeszedi ezeket a sérüléseket, - tette hozzá. – Amikor egy új országba mész, muszáj megtanulnod a nyelvet, hogy könnyebbé tedd a helyzeted, de ő még nem tette meg magának ezt a szívességet.
 
Végül a 69 éves tréner dicsérte a blankók új csodatinijét, Vinicius Juniort.
 
- Volt már több ilyen játékossal dolgunk korábban, mint Vinicius, - jegyezte meg. – A fiatalokat jól el kell látni tanácsokkal. Nem egy jó évet kell teljesítenie, hanem kettő-háromat, majd akkor beszélhetünk arról, hogy sztár. Még sok mindent el kell érnie, és túl korai még róla Aranylabda esélyesként beszélni.

Videók