Mbappé szerződése bebiztosíthatja Haaland hosszabbítását

Két dudás úgy sem férne el egy csárdában?


A Real Madrid Kylian Mbappéért folytatott nyomulása átigazolási dominóhatást indíthat el a Manchester City és Erling Haaland számára.

A Real Madrid csapata közel áll ahhoz, hogy lezárja az átigazolási szerződést Mbappéval, miután a francia csapatkapitány megerősítette, hogy el akarja hagyni a Paris Saint-Germaint a nyáron.

A Real Madrid már ajánlatot tett Mbappéra, a 2024-es évkezdet óta pedig előrefele halad az üzlet.

Mbappé madridi érkezése azonban hatással lehet Haaland manchesteri státuszára is, annak ellenére, hogy 2027-ig van szerződése.

Haaland kulcsfontosságú játékos a Premier League-ben szereplő címvédő számára, és a klub azon dolgozik, hogy 2029-ig meghosszabbítsa a szerződését, és újratárgyalja a kilépési záradékát.

A Daily Mirror legfrissebb értesülései szerint a Cityt Haaland 170 millió fontos kivásárlási záradéka aggasztja, amely júniusban válik aktívvá.

A Real Madrid régóta csodálója a norvégnak, és mivel Mbappéért nem kell fizetni hivatalosan semmit, így bátran közeledhetnek.

Ez a díj 2025-ben 150 millió fontra csökken a nem Premier League-ben szereplő klubok számára, így a Real Madrid várhat is akár, de a City reméli, hogy Haaland a hosszabbítást választja, mivel a spanyol óriásnál Mbappét helyezik előtérbe.

Borítókép:Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images

Videók