Maguire-t Olaszországból vinnék, a játékos nyitott rá

Te elpasszolnád a Sevilla ellen ismét bakizó hátvédet?


 A 90min értesülései szerint Harry Maguire számos olasz klub érdeklődését felkeltette, jövője pedig egyre bizonytalanabb az Old Traffordon.

Maguire volt a hibás a Manchester United első bekapott góljáért a Sevilla ellen csütörtökön, ezzel pedig biztosan nem sikerült tovább építenie ten Hag bizalmát.

A hírek szerint a klub felkészült arra, hogy megválnak az angol válogatott bekktől, Olaszországból pedig úgy néz ki, több érdeklődő is lenne iránta.

Az angolnak hatalmas a fizetése, amelytől minél előbb szabadulna a klub, így egy kölcsön plusz vételi opcióba is belemennének. Ebben a formában a Juventus, a Milan és az Inter is kipróbálná a játékost, hátha náluk sikerül újra felépítenie önbizalmát.

Maguire számára egyre inkább úgy fest, hogy a távozás az egyetlen reális opció, ugyanis Manchesterben kikerült a kezdőből, hamarosan pedig a csapatkapitányi karszalagot is elveszítheti. Arról nem is beszélve, hogy a vörösök nyáron középhátvédet is igazolnának, aki feltételezhetően szintén Maguire elé kerülne a rotációban.

A lap szerint ezt felismerve már a játékos sem ragaszkodik a maradáshoz, az olasz kaland pedig kifejezetten szimpatikus opció számára.

Fotó: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

 

Videók