Korábban nem látott felvételek kerültek elő Messi és Di Maria megható pillanatáról

Mindez a 2022-es világbajnoki győzelmüket követően történt.


Szívmelengető felvételek kerültek elő, amelyek egy különleges pillanatot örökítettek meg Lionel Messi és Angel Di Maria között a 2022-es világbajnokság megnyerését követően.

Messi 2022-ben biztosította be a hőn áhított trófeát, és ezzel véget vetett Argentína 36 éves várakozásának a világbajnoki dicsőségre.

A torna során Messi kivételes teljesítménye - többek között a hét gólja és a közreműködése a döntőben - fordulópontot jelentett az argentinokkal való kapcsolatában. Korábban a Diego Maradona eredményeinek eléréséért folytatott küzdelme némi feszültséget okozott.

A győzelem érzelmes pillanatokat hozott, különösen Messi csapattársai számára, akik Messi bálványozásában nőttek fel. Köztük Angel Di Maria, aki 36 évesen még mindig Messit tartja az egyik hősének.

Az Apple TV új dokumentumfilmje, a Messi világbajnoksága: Egy legenda felemelkedése" című dokumentumfilm, amely eddig nem látott felvételeket mutat be Messi és Di Maria megható pillanatáról, amelyet az argentinok Buenos Aires-i trófeaünnepségén osztottak meg egymással.

A dokumentumfilm részlete a két futballikon közötti őszinte örömöt és bajtársiasságot örökíti meg.

A nyitott buszos felvonulás során Di Maria átölelte Messit, és azt mondta: „Számomra az, hogy veled egy csapatban játszhassak, ez az, amire vágytam, ember. És megnyerni, megnyerni ezt a trófeát veled.”

A dokumentumfilmhez rögzített monológjában a Benfica szélsője hozzátette: „Ez inkább róla szólt, mint rólam. Miatta akartam megnyerni a világbajnokságot. Számomra kétségtelenül ő a legnagyobb a történelemben".

Az argentin középpályás Rodrigo De Paul pedig azt mondta: „Az emberek rájöttek, hogy annyi év után, amikor mindenki mást boldoggá tett, itt volt az ideje, hogy ő [Messi] is olyan boldog legyen, amilyet megérdemel."

Lionel Messi többek között a 2022-es világbajnoki sikerével bebiztosította saját maga számára a rekordot jelentő nyolcadik Aranylabdáját.

Borítókép: Martin Rickett/PA Images via Getty Images

Videók