Kikelt Rabiot ellen a PSG sportigazgatója

Eddig sem volt jó helyzetben a középpályás.


Továbbra is szólnak a vészharangok Párizsban. Ha nem lett volna elég a Bajnokok Ligájából való kiesésük a Manchester United ellen, most ismét Adrien Rabiot került megint a figyelem középpontjába. A száműzött középpályást egy városi bulin videózták le néhány órával a meccs után, sőt, meg sem jelent a mérkőzésen.
 
A videó teljesen elkeserítette a PSG szurkolóit, mint ahogy a vezetőséget is. Antero Henrique sportigazgató, akit már láthatóan korábban is nagyon bosszantott Rabiot szerződésének ügye most a sajtóban engedte szabadjára haragját. 
 
– Mindenféle profizmust nélkülöz ez a fajta viselkedés Rabiot részéről a klub és csapattársai felé – kezdte. – Emlékeztetnék mindenkit, hogy június 30-ig ő még a klub játékosa.
 
Henrique volt egyébként az, aki először megtiltotta, hogy Rabiot pályára lépjen a csapatban, amíg nem hosszabbít. Amikor világossá vált, hogy ez nem válik valóra, az edzésekről is száműzette, majd pedig az öltözőből is kitiltotta meccsek előtt. Ezt lövetően Rabiot kifejtette, szurkol eddigi társainak, de már nem érzi magát a csapat részének.
 
A játékost a Barçával hozták szóba, de úgy tűnik, mégsem jön létre ez a transzfer. A Bayern, az Arsenal és a Liverpool viszont szívesen harcba szállna aláírásáért.

Fotó forrása: Srdjan Stevanovic/Getty Images

Videók