Kifütyülték Kroost a szaúdiak, a középpályás frappánsan reagált

Nem csak a futballról marad emlékezetes a szuperkupa-elődöntő.


A Real Madrid jutott be először a spanyol szuperkupa fináléjába, miután hosszabbítást követően 5-3-ra legyőzte az Atletico Madrid együttesét.

A mérkőzés 67. percében Carlo Ancelotti vezetőedző a pályára küldte Toni Kroos-t. Onnantól kezdve, ahányszor a német futballista labdához ért, a lelátóról füttyszó hangzott fel. Ebben a „különleges bánásmódban” csak ő részesült.

A mérkőzés után a Real mestere szóba is hozta a történteket: „Nem tudom, miért fütyülték ki. Még Toni sem érti, hogy mi folyik itt”. Kroos viszont a meccs után szarkasztikus üzenetet posztolt: „Ez jó móka volt! Gyönyörű közönség” Ráadásképp még egy szívesszemű hangulatjelet is mellékelt:

 

 

Habár Ancelotti és Kroos nem értette mi történt, az eset könnyen magyarázható. A nyáron ugyanis a német játékos szintén rövid üzenet formájában fejtette ki a véleményét arról, hogy számos európai futballsztár igazolt az Arab-félszigetre. Kifejezetten a fiatal Gabri Veiga klubváltása bosszantotta fel. Az átigazolást bejelentő poszt alá csak annyit írt: „Szégyenteljes”.

Úgy néz ki, a szaúdi szurkolók nem felejtenek. Folytatás következik hamarosan, a Real Madridra ugyanis vár még egy kupadöntő.

Borítókép: Yasser Bakhsh/Getty Images

Videók