Keddi átigazolási körkép - A Bayernből igazol a Sevilla!

Kövesse a legfrissebb átigazolási pletykákat és megkötött üzleteket egy helyen, folyamatosan frissülő összeállításunk segítségével!


Üdvözlünk mindenkit a Sport365 átigazolási körkép sorozatában. Minden nap egy külön cikket áldozunk arra, hogy megpróbáljuk összeszedni a legfrissebb híreket, pletykákat és hivatalos bejelentéseket a labdarúgás világából.

22:01: A Marca szerint a Manchester United nem kisebb névvel erősítené meg középpályáját, mint a Real Madrid brazil középpályása, Casemiro.

20:04: Hivatalos: Udogie a Tottenham játékosa! 18 milliót fizettek érte az Udinésének, ahová 2023 nyaráig visszatér kölcsönben. 5 éves szerződést írt alá a játékos. 

20:00: Továbbra sincs megegyezés Adrien Rabiot és a Manchester United között. A játékos fizetési igénye túl magas a vörösöknek.

19:50: Nianzou ezekben a percekben landol Sevillában, hogy aláírjon a csapattal. 

18:20: A Besiktas nagy erőket mozgosít, hogy leigazolja Dele Allit az Evertontól. A játékos a több játéklehetőség reményében szívesen távozna, ezt pedig az Everton sem szeretné meggátolni.

18:17: Megegyezett a személyes feltételekről a Chelsea és Wesley Fofana. Amint a két csapatnak is sikerül egyezségre jutnia, a játékos klubváltása megtörténik.

16:47: Remekül haladtak az egyeztetések, teljeskörű a megegyezés Tanguy Nianzou Sevillába költözéséről. A  játékosért 20 milliót adnak a spanyolok, a Bayernnek pedig visszavásárlási opciója lesz rá. 2027-ig ír alá.

16:43: A Chelsea 15+5 millióért leigazolja Cesare Casadeit az Intertől. A kékek a klubbal és a játékossal is megegyeztek, aki 6 évre ír alá hozzájuk.

16:40: Thilo Kehrer a West Ham játékosának tekinthető. A megegyezés teljes, a játékos Londonba repül és az orvosi vizsgálatokat követően aláírásra kerül a szerződés.

12:50: Jorge Mendes még mindig azon dolgozik, hogy megoldást találjon Cristiano Ronaldo helyzetére. A portugál korábban jelezte, szeretné elhagyni a Manchester Unitedet. Mendes pedig bízik benne, hogy ez megvalósulhat egy utolsó pillanatban történő átigazolással.

12:40: A Sevilla abban bízik, hogy két-három napon belül sikerül megszereznie Tanguy Nianzouval. Fabrizio Romano szerint a személyi feltételekkel nincs probléma, és már a két klub közti tárgyalások is nagyon előrehaladottak.

11:02: A Manchester United fokozottan figyel Cunhára, a Daily Mail szerint. A helyzetről ugyanakkor különböző hírek érkeznek. Az angol média azt állítja, hogy szóba került egy Cristiano Ronaldóval kapcsolatos csereügylet , míg a Cadena SER szerint az Atleti nem tárgyal a brazil távozásáról.

09:34: Matheus Nunes elfogadta a Wolves ajánlatát. A klub már a Sportinggal és a játékossal is megegyezett az átigazolás feltételeiről. Nunes ára a bónuszokkal együtt 50 millió euró lesz.

08:50: A Chelsea megállapodott Cesare Casadei-jel a személyi feltételekben. A játékossal várhatóan hatéves szerződést írak majd alá. Ezzel olyan csapatok csúsztak le az üzletről, mint a Nice vagy a Sassuolo.

08:41: Az Eintracht Frankfurt végleges szerződéssel szerződteti Éric Junior Ebimbe-t a Paris Saint-Germaintől. A két klub szóban már megállapodott, és már csak a papírok aláírása van hátra. A játékos és a német csapat a személyi feltételeket már a múlt héten egyeztette.

Átigazolási körkép - augusztus 15. (Hétfő)

Borítókép: sport365

Videók