Itt a 2018-as futball vb hivatalos dala!

Az amerikai Jason Derulo szerzeménye már meghallgatható.


Megjelent a YouTube-on Jason Derulo 2018-as labdarúgó-világbajnokságra készült hivatalos dala, legalábbis erről árulkodik az amerikai énekes oldalára feltöltött videó leírása.
 
Az angol Metro  és a FourFourTwo is beszámolt a vb-himnusz csütörtöki megjelenéséről. Arról már februárban lehetett hallani, hogy a miami születésű Jason Derulo veszi át a stafétát olyan elődöktől, mint Shakira, Ricky Martin vagy Pitbull, most ön is meghallgathatja, hogyan sikerült!
 
A világbajnokság egyik főszponzorával, a Coca-Colával együttműködésben készült vb-dal hivatalos bemutatójáig a hírek szerint március 16-ág várnunk kell, Derulo természetesen a világbajnokság nyitóünnepségén is előadja majd szerzeményét, amelyet minden bizonnyal rengetegszer fogunk hallani a június 14. és július 15. között rendezendő tornán, amelynek mérkőzéseit az M4 Sport és az m4sport.hu közvetíti élőben.
 

 

Megrázó: újabb futballista hunyt el álmában " NEMZETKÖZI FOCI › Futball hírek

A csütörtökön végső útjára kísért Davide Astori halála után újabb tragikus eset miatt gyászol a futballvilág. A francia másodosztályú Tours FC hivatalos honlapján közölte, hogy Thomas Rodriguez, a klub 18 éves játékosa csütörtökről péntekre virradó éjjel álmában elhunyt. A klub fájdalommal és együttérzéssel közölte a szomorú hírt.

Videók