Higuaín szerint ők most a legjobbak - Nincs köztük Ronaldo és Messi sem

Mindkét legendával játszhatott már egy csapatban Higuaín, ennek ellenére úgy gondolja, most vannak jobbak is náluk. - Heti Top5: ezt is sokan olvasták a héten a Sport365 oldalán.


Gonzalo Higuaín nem említette meg Lionel Messit és Cristiano Ronaldót, amikor a világ három legjobb játékosáról kérdezték. A Juventus és a Real Madrid korábbi támadója, jelenleg az Inter Miami játékosa, aki egy olyan különleges brigádhoz tartozik, akik elmondhatják magukról, hogy egy csapatban játszhattak mindkét legendával.


Fotó: Alexandre Simoes/S. Mellar/Angel Martinez/Getty Images

A két szupersztár már több mint egy évtizede uralja az európai futballt. Ugyan már mindketten a pályafutásuk végéhez közelednek, még mindig nagyszerű formájukkal segíteni tudják klubjaikat. Ennek ellenére Higuaín számára a jelenlegi három legjobb játékos nem más, mint: Robert Lewandowski, Karim Benzema és Erling Haaland.

"Számomra jelenleg Lewandowski, Haaland és Benzema a legjobbak. Karim már 12 éve kimagasló szinten teljesít. Lewandowski bárhol játszott ontotta a gólokat és nyert. Haaland nagy ígéret, nagy jövővel. Meglepett, nagyszerű csatár."


Fotó: Ira L. Black - Corbis/Mark Leech/ Getty Images

Higuaín négy másik nevet is megnevezett, akik az ő generációjában kimagasló teljesítményt nyújtottak, de az ő szemében soha senki nem ér fel a brazil legendához, Ronaldo Nazarióhoz, aki egy példakép volt számára.

'Rengeteg kiváló játékos van, de ha még párat ki kell emelni, akkor Suárez, Cavani, David Villa és Ibrahimovicot mondanám. De a legjobb számomra mindig Ronaldo lesz. Mindig ő akartam lenni, próbáltam őt másolni."


Fotó: Denis Doyle/Emilio Andreoli/Getty Images

Később a honfitársáról, Messiről is ejtett pár szót, de Ronaldót, akivel a Real Madridban és a Juventusban is egyaránt együtt játszott, fel sem hozta.

"Varázsaltos játékos. Minden természetes számára, így született, benne vana DNS-ében, mindent rendkívül könnyedén csinál. Ez teszi őt egyedivé."

Forrás: sportbible.com
Borítókép: Getty Images

Videók