Higuaín szerint ők most a legjobbak - Nincs köztük Ronaldo és Messi sem

Mindkét legendával játszhatott már egy csapatban Higuaín, ennek ellenére úgy gondolja, most vannak jobbak is náluk.


Gonzalo Higuaín nem említette meg Lionel Messit és Cristiano Ronaldót, amikor a világ három legjobb játékosáról kérdezték. A Juventus és a Real Madrid korábbi támadója, jelenleg az Inter Miami játékosa, aki egy olyan különleges brigádhoz tartozik, akik elmondhatják magukról, hogy egy csapatban játszhattak mindkét legendával.


Fotó: Alexandre Simoes/S. Mellar/Angel Martinez/Getty Images

A két szupersztár már több mint egy évtizede uralja az európai futballt. Ugyan már mindketten a pályafutásuk végéhez közelednek, még mindig nagyszerű formájukkal segíteni tudják klubjaikat. Ennek ellenére Higuaín számára a jelenlegi három legjobb játékos nem más, mint: Robert Lewandowski, Karim Benzema és Erling Haaland.

"Számomra jelenleg Lewandowski, Haaland és Benzema a legjobbak. Karim már 12 éve kimagasló szinten teljesít. Lewandowski bárhol játszott ontotta a gólokat és nyert. Haaland nagy ígéret, nagy jövővel. Meglepett, nagyszerű csatár."


Fotó: Ira L. Black - Corbis/Mark Leech/ Getty Images

Higuaín négy másik nevet is megnevezett, akik az ő generációjában kimagasló teljesítményt nyújtottak, de az ő szemében soha senki nem ér fel a brazil legendához, Ronaldo Nazarióhoz, aki egy példakép volt számára.

'Rengeteg kiváló játékos van, de ha még párat ki kell emelni, akkor Suárez, Cavani, David Villa és Ibrahimovicot mondanám. De a legjobb számomra mindig Ronaldo lesz. Mindig ő akartam lenni, próbáltam őt másolni."


Fotó: Denis Doyle/Emilio Andreoli/Getty Images

Később a honfitársáról, Messiről is ejtett pár szót, de Ronaldót, akivel a Real Madridban és a Juventusban is egyaránt együtt játszott, fel sem hozta.

"Varázsaltos játékos. Minden természetes számára, így született, benne vana DNS-ében, mindent rendkívül könnyedén csinál. Ez teszi őt egyedivé."

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók