Hatalmas pénzekben játszottak a bundázó magyarok is

A nemzetközi bundamaffia egyik feje azt állította, volt olyan mérkőzés, amin egymillió euró nyereséget hozott.


Nagyban játszottak a bűnözők, hiszen gyakran félmillió eurót (153,5 millió forintot) is szántak egy-egy mérkőzésre, s ugyanennyi hasznot könyvelhettek el. Ekkora összegeket úgy tudtak kaszálni, hogy ügynökeik voltak Kínában, s ők töltötték fel a téteket az ázsiai fogadási irodákban – írja a Blikk.hu. Az ázsiai központú bűnszervezet egyik szingapúri vezetője úgy döntött, hogy felfedi kártyáit, megosztja információit a magyar hatóságokkal, amelyek cserébe garantálják a biztonságát.

"Volt olyan alkalom is, amelyen egymillió euró volt a tiszta nyereség. K. Zoltán részesedése 200 ezer euró volt" – állította a bűnszervezet tagja.

A távollétében megvádolt Tan Seet Eng nevű főnök állt a szervezet élén, alatta öt alvezér intézte a napi ügyeket, közéjük tartozott a magyar hatóságokkal együttműködő személy és az ügyben másodrendű vádlott K. Zoltán (42) is. Kinéztek meccseket, vagy maguk szerveztek tornákat, így kerültek képbe az ugyancsak a vádlottak padján ülő magyar játékvezetők, akik a 102 percig tartó U20-as Argentína-Bolívia (1-0) és a négy tizenegyesgólt hozó Észtország-Bulgária (2-2) meccsen dirigáltak.

Videók