Gyorsan kell lépnie annak, aki meg akarja szerezni Zidanet

Több csapat is szívesen látná.


Mivel úgy tűnik, hogy az olasz Maurizio Sarrinak meg vannak számlálva a napjai a Stamford Bridgen, a Chelseanek gyorsan kell cselekednie, ha meg akarja szerezni Zidane-t a padra.
 
Remek kezdés után Maurizio Sarrinak nem sikerült megoldania azokat a problémákat a klubnál, melyeket már Antonio Conte is tapasztalt a londoni klubnál.
 
Ingadozó teljesítmények, feszültség az öltözőn belül, és az, hogy a csapat csak a hatodik helyen áll, ezzel lecsúszva a BL-ről, mind olyan indok, mely miatt elküldhetik a Stamford Bridgeről az edzőt. Ha Conténak Diego Costa és David Luiz volt a fekete báránya, akkor Sarri nyugodtan megnevezheti Kepa Arrizabalagát múlt vasárnapi Ligakupa döntőjében mutatott botrányos viselkedése miatt. A baszk kapus nem volt hajlandó elhagyni a pályát, hiába kérte Sarri. A korábbi Napoli edzőnek szintén volt feszült pillanata a szurkolókkal, amiért folyamatosan Jorginhot játszatja a közönség kedvenc N'Golo Kanté kárára.
 
Miután úgy tűnik, hogy Sarri ideje lassan lejár a Chelsea-nél, egyre gyakrabban felmerül, hogy ki válthatná az edzőt a padon, és egyre többször merül fel, hogy Zinedine Zidane visszatérhetne a munkába. A londoniaknak viszont úgy tűnik a Juventusszal kell megküzdeniük a sztáredző kegyeiért, ugyanis az olasz szakértők szerint ez lehet Massimilliano Allegri utolsó éve a Zebrák élén. Zidane a favorit a "bianconeri" rajongói között is, tekintve a remek időszakát a torinói klub játékosaként 1996 és 2001 között.
 
Fotó forrása: Aurelien Meunier/Getty Images

Videók