Eldőlt, hol folytatja a Bayern München üdvöskéje

Döntés született sorsáról!


 

Három évvel, 2023-ig meghosszabbították a 25-szörös német válogatott Joshua Kimmich szerződését a Bayern München labdarúgócsapatánál.
 
„Joshua az elmúlt két és fél évben meghatározó tagjává vált a csapatunknak. Ezért is nagyon örülünk neki, hogy sikerült hosszú távon megállapodnunk” – nyilatkozta a védelemben és a középpályán is bevethető futballistáról Karl-Heinz Rummenigge, a bajor együttest működtető gazdasági társaság vezérigazgatója.

A 23 esztendős Kimmich 2015-ben érkezett a Leipzigtől a Bayernhez, ahol azóta 109 tétmérkőzésen szerepelt és 13 gólt szerzett. Legtöbbször a tavaly visszavonult világbajnok Philipp Lahm posztján szerepel jobbhátvédként.

A francia Kingsley Comannal decemberben szintén 2023-ig hosszabbították meg az együttműködést, így jelenleg nekik van a leghosszabb időre szóló szerződésük a bajor klubban.

Nyílt levél: a Fradi B-közép tagjai nagyon bunkók voltak " KÉZILABDA › Európai kézilabda

Az Index egy olvasója levelet írt a portálnak arról, mi történt a Ferencváros legutóbbi, Metz elleni meccsén a kézilabda Bajnokok Ligájában. Az Index teljes terjedelmében közölte a beszámolót, és egyúttal jelezték: a Fradi reakciójának is helyt adnak, ha élnek a lehetőséggel.

Videók