Dühöngenek a City játékosai, a bírói ítélet döntötte el a mérkőzést

A Manchester City játékosai és a szurkolók is együtt dühöngenek a mérkőzés végén hozott bírói ítélet miatt, ami megakadályozta a hazai csapatot a győztes gól megszerzésében.


A Manchester City csapata a szurkolókkal együtt dühöngenek Simon Hooper játékvezetőre, mivel az ítéletével Jack Grealish nem kapott lehetőséget, hogy megszerezze a győztes gólt az összecsapás 94-dik percében a Tottenham ellen.

Az Etihadban rendezett drámai találkozót egy vitatható bírói ítélet dönthette el bőven a mérkőzés végi hosszabbításban.

A City játékosát, Erling Haalandot Emerson Royal szabálytalanul szerelte. És mivel Hooper először előnyszabályt intett, így végül Jack Grealish került ziccer helyzetbe, hogy gólt szerezzen, ekkora azonban a vezetőbíró hirtelen megfordult, és belefújt a sípjába a Haaland elleni szabálytalanság miatt.

Ez természetesen hatalmas dühöt váltott ki a City játékosai és szurkolóik körében.

Haaland a meccs végi sípszó után dühösen viharzott le a pályáról, és láthatóan feldühítette a bírói döntés.

Az üggyel kapcsolatban Gary Neville így nyilatkozott: "Haaland elvesztette a fejét. De gyanítom, hogy ez részben a frusztráció miatt van, mert elég gyenge játékot mutatott a kapu előtt. A City négy meccsen kilenc gólt kapott. Ez nagyobb gondot fog okozni a végén, mint a játékvezető döntése.”

A Manchester City ezzel a döntetlennel a harmadik helyen áll a Premier League tabelláján az Arsenal és a Liverpool mögött.

Borítókép: James Gill - Danehouse/Getty Images

Videók