Döbbenet! A román jogtulajdonos nem tette lehetővé a közvetítést!

A kupadöntő helyett a hétvégi meccs ment az M4 Sporton!


Társoldalunk, az Erdélysport.hu írását közöljük:

Az eredeti tervek szerint a román sportcsatornák mellett a magyar közszolgálati M4Sport is a képernyőjére tűzte volna a Román Kupa szerdai döntőjét, amelyen a történelme első trófeájára hajtó Sepsi OSK a FCSB együttesével csapott össze Ploiesti-en.

Az eredeti tervek szerint....

A román jogtulajdonos ugyanis délután 18.00 óra körül, tehát alig két órával a kezdés előtt, szűkszavú közleményben tájékoztatta a magyar partnert: műszaki okok miatt nem tudják biztosítani a közvetítéshez szükséges jelet.

Ezt Kovács István műsorvezető ismertette percekkel a kezdés előtt, hozzátéve, azóta eredménytelenül próbálják meg felvenni a kapcsolatot a román féllel. A budapesti stúdióban rajta kívül a korábbi válogatott játékos Simek Péter is hiába várta a történelmi mérkőzést.A kupadöntő helyett a Sepsi hétvégi bajnokiját ismételte meg a nagyszebeni Hermannstadt ellen. Azzal a reménnyel, hátha időközben csoda történik és mégis bekapcsolódhatnak a fináléba...Érdekes módon, a hétvégén még nem voltak gondok a jellel...

Azóta a találkozó véget ért, az FCSB labdarúgócsapata hódította el a Román Kupát, a döntőben 1-0-ra legyőzte a Sepsi OSK együttesét.

Az egykori Steaua rekorderként 24. alkalommal szerezte meg a trófeát, míg a székelyföldi riválisa először nyerhetett volna.

A győztes gólt Dennis Man szerezte a 65. percben.

Borítókép: Cupa României

Forrás: erdelysport.hu/Kocsis Zoltán
 

Sport365.hu - Lövés nélkül nehéz! A FCSB nyerte az unatkozó kapusok döntőjét

Társoldalunk, az Erdélysport.hu írását közöljük - Kocsis Zoltán írása: „Nem mindig a nagy nyer, Dávid is legyőzte Góliátot", biztatta a Sepsi OSK játékosait a klubtulajdonos Diószegi László a FCSB elleni Román Kupa-döntő előtt. Az első fináléját játszó háromszékiek végül a második félidőben nem tudták tartani a lépést a bukarestiek fiatal támadóival, így Denis Man a 65.

Videók