Dani Alves az ártatlanságáért küzd: a videók radikálisan cáfolják az áldozat verzióját

A brazil szabadulni szeretne.


A Barcelona korábbi labdarúgójának, Dani Alvesnek a védelme azzal érvel a barcelonai bíróság előtt, hogy a diszkóban készült videók "gyökeresen cáfolják" az áldozat verzióját, mivel azokon nem a "terror, rettegés vagy uralom légkörében" látható, és azzal érvel, hogy a beszámolója "narratív torzítás" lehet.

Az Audienciához intézett, ideiglenes szabadlábra helyezését kérő felhívásában Alves felajánlja, hogy leadja brazil és spanyol útlevelét, telematikus karkötőt visel, kifizeti a szükséges óvadékot, és akár naponta megjelenik a bíróságon.

A Cristóbal Martell ügyvéd által megfogalmazott fellebbezés azzal érvel, hogy nem áll fenn a szökés veszélye, amelyre a bírónő január 20-i döntését alapozta, hogy óvadék nélkül börtönbe küldje, mivel Alves önként jelent meg, és már nem rendelkezik a nyomozó által neki tulajdonított "rendszeres jövedelemmel rendelkező gazdasági erővel".

Ezzel kapcsolatban felidézi, hogy elbocsátották a mexikói Pumas klubtól, ahol játszott, és hogy a nemi erőszakkal kapcsolatos vádemelése miatt több szponzori, reklám- és imázsszerződést is felbontottak, amelyeket különböző márkákkal kötött.

Borítókép: Hector Vivas – FIFA/FIFA a Getty Images

Videók